Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет за 146 втора ръка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Quadrifoglio
    Вижте и моето предложение
    http://www.mobile.bg/perl/main.cgi?topm ... f1=details
    За бъдещи членове има отстъпка
    И аз съм на мнение, че тая кола си заслужава 99г., супер...е, не е дизел, ама може гас да сложиш, за по евтино защо я нямаше преди месец...
    Alfa Romeo 146 1.9 TD - Благодаря ти Алфаманяк за това което направи за нея!!!

Comment

Искам да попитам Quadrifoglio дали километрите на Alfata са реални и има ли някакви забележки по нея? Плащани ли са данъците на колата? Има ли нещо за смяна по нея? Иначе направо се влюбих в нея

Comment

Първоначално публикувано от kins
        Искам да попитам Quadrifoglio дали километрите на Alfata са реални и има ли някакви забележки по нея? Плащани ли са данъците на колата? Има ли нещо за смяна по нея? Иначе направо се влюбих в нея
        аз я видях онзиден, но май се продаде....

иначе беше "нов внос" тоест нищо не сменяно по нея
        отзад беше леко натисната и багажника и бронята бяха за боя

стъклата всичките бяха оригиналните, което на мен ми говори че не е претърпяла сериозни удари

но повече да се говори има смисъл само ако колата още е налична, защото я видях как отива на автовоз на някъде - вероятно към КАТ
        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Алфата я закарахме при бояджийте за да оправят натиснатото на капака и бронята. В понеделник ще бъде обратно при нас.
          За какви данъци става въпроса дали са платени ДДС ли?
          За километрите никога няма 100% гаранция но така ми се струва и там от където пазаруваме по пинцип не се случват такива неща.
          ЗА смяна мисля че има. Ремък, ролки, масло и т.н. както при всяка кола.
          XTruck

Comment

Да става въпрос за ДДС! Защото иначе цената ще скочи някъде към 10000лв. Колата ми харесва ама няма да мога да намеря толкова пари !

Comment

ДДС-то е платено и това е крайна цена!
              XTruck

Comment

Вчера намерих един руски сайт за автомобили и там намерих нещо много интересно! 146-ца 1.9 ТD има ускорение от 0-100 за 11 сек. а тези с двигатели 1.4 - над 12, 1.6 малко под 12 чак 1.7 вече падат под 11 ама тези двигатели са по 120 коня а дизела е 90!!! Наистина ли е така? Това го видях в този сайт:

http://catalog.auto.ru/alfa-romeo/146/

Comment

На 1.4TS е 11.2
                  Mitsubishi Outlander
                  Mitsubishi Space Star
                  Daihatsu Terios

Comment

е щом е оправена забележката, и от това не се променя цената, то нещата започват да звучат наистина интересно
                    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Ама Kins ти гледаш боксерите! А и 1.7 i.e. 16V T.S. Такъв мотор няма!
                      XTruck

Comment

Те тези каталози често са със сбъркани данни в carexpert.ru 145 1.7 боксер я дават да набира за 6.8

а иначе по принцип Дизела е горе долу като 1.4 ТС-а като е по тромав на старт но като еластичност е по добър заради турбото и по високият въртящ момент при по ниски обороти.

Comment

...
                          Last edited by pooh; d.m.y г., 13:19.

Comment

Working...
                          X